RETURNAREA PRODUSELOR, ÎN VEDEREA RAMBURSĂRII (RENUNȚAREA LA CUMPĂRARE DE CĂTRE PERSOANELE FIZICE):
Pentru a solicita returnarea unui produs (în termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), vă rugăm să ne contactați telefonic sau completați formularul de returnare. Costurile de expediere si ramburs sunt suportate de către cumpărător.
Datele bancare sau poștale pentru rambursare (nume complet titular, IBAN fără spații și banca sau nume, adresă și oficiu postal) se expediaza pe e-mail, la adresa mrsprayro@gmail.com, precizându-se, totodată, și numele pe care s-a efectuat comanda, un număr de telefon precum și seria și numărul facturii.
Returnarea banilor urmează a fi efectuată conform legii în termen de maxim 14 de zile de la primirea coletului. Rambursarea se face prin ordin de plata sau in numerar, la alegerea individuala a Valuesquare Enterprises Emeaco LTD.
Taxa de expediere către noi o suporta clientul. Dreptul de renunțare la cumpărare este valabil doar pentru clienții persoane fizice.
Renunțarea la cumpărare se poate notifica în scris în termen de 14 zile calendaristice (termen în care se și expediază produsul înapoi, după trimiterea notificării).
Abuzul de orice fel duce la blocarea contului de client iar sistemul nu vă va mai permite să efectuați comenzi pe site-ul mrspray.ro.
Atentie! Produsele returnate trebuie sa fie intacte și curate, inclusiv ambalajele acestora (pentru care se foloseste ambalaj protector suplimentar, așa cum ați primit produsul ambalat). Dacă produsele au fost deteriorate și nu mai pot fi comercializate, acestea pot fi reevaluate valoric.
Definiția contractului de vânzare: orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.
Încheierea contractului are loc în momentul primirii produselor si a verificarii lor prin deschiderea coletului, și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesiva și/sau interventii neautorizate etc.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite sa-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de îmbracaminte, nu să îl poarte.
În cazul în care clientul a beneficiat de Livrare Gratuită (costuri de livrare suportate de mrspray.ro), la returnarea banilor se va scădea contravaloarea livrarii din suma de returnat.
PROCEDURA DE RETRAGERE DIN CONTRACT
Consumatorul informeaza Valuesquare Enterprises Emeaco LTD cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declarație neechivoca făcută pe un mediu durabil (preferabil e-mail). Consumatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din
contract.

Obligațiile care revin consumatorului:
Produsele sunt înmânate unui reprezentant Valuesquare Enterprises Emeaco LTD personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara întârziere nejustificată și in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

RETUR DE PRODUSE
Puteți solicita returul de produse în urmatoarele cazuri:
– Produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție. În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs functional, în urma notificării scrise.
– Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să nu acceptați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care intrati în posesia fizica a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul in care se utilizeaza un transportator însarcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrarii produselor către transportator.
– Produse livrate gresit. În cazul în care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Solicitarile de retur se notifică pe site-ul nostru către Departamentul Suport Clienți în termen de 48 de ore de la primirea produsului.
Responsabilitatea alegerii modalității de retur (livrare personală, poștă, curier) și gestionarea returului respectiv ii revin in totalitate cumpărătorului. Cumpărătorul iși păstrează răspunderea asupra integritații și a funcționalității produselor până la momentul în care acesta intra în posesia lui Valuesquare.
Părțile agrează că produsele se vor returna la urmatoarea adresa:
Bottega Del Colore Snc, Via Venezia,13, 35027 Noventa Padovana (PD), Italy

MENȚIUNE
În toate cazurile menționate mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Produsele nu trebuie să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibila revânzarea acestora duce la refuzarea returului.

PRODUSE EXCLUSE, FĂRĂ DREPT DE RETURNARE
Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate (cutia nedeschisa), cutia nu prezinta urme în interior că a fost deschisă:
Licente software);
Consumabile (acumulatori, cartușe imprimantă etc);
Produse care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena (produse de îngrijire / igiena personala, căști);
Produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (extensii de garanții, servere non-standard);
Servicii (testare, asamblare, montare componență sau orice alt serviciu listat în categoria Servicii prestat către consumator);

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII PENTRU ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER
Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Valuesquare Enterprises Emeaco LTD nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

RECLAMATII
Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de mail mrsprayro@gmail.com.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

LITIGII SI DISPOZITII FINALE
Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit solutionarea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor Cipriote de judecata. Partile agreaza ca Tribunalui Limassol-ului are competenta.

DATELE FIRMEI
Valuesquare Enterprises Emeaco LTD, Cod fiscal: CY10303478R
Adresa de corespondenta: c/o Georgios Vattis, str. 16 iunie 1943 nr. 16, Birou 201, 3022 Limassol, Cipru