POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

VALUESQUARE ENTERPRISES EMEACO LTD (“Valuesquare”) care administrează domeniul www.mrspray.ro respectă confidențialitatea datelor dvs. și dorește ca informatiile personale să rămană protejate. Pentru a afla mai multe informații vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate în conformitate cu legile cipriote.

Politica de confidențialitate explică opțiunile dvs. în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale. Astfel, prin vizitarea magazinului online www. mrspray.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteți de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidențialitate.

 

A). COLECTAREA DE INFORMATII

Valuesquare colectează informații de la dvs. în mai multe modalitați prin intermediul acestui website (atunci când dorește să actualize website-ul pentru a facilita navigarea și accesul la informații, atunci când va ajuta să găsiți mai rapid, informațiile, produsele și serviciile necesare, atunci când dorește atenționarea dvs. asupra noilor informații, produse și servicii pe care le oferim s.a.m.d) . Un scop în colectarea de informații personale este de a oferi servicii eficiente si calitative.

Înregistrare și comandă. Înainte de a utiliza anumite funcționalitați ale magazinului online www.mrspray.ro sau pentru orice comandă de produse, trebuie să completați un formular de înregistrare. În timpul înregistrării, vi se va solicita să furnizați anumite informații cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresă de facturare, adresă de livrare, număr de telefon, adresă de e-mail, CNP, serie și număr de carte de identitate. Aceste tipuri de informații personale sunt utilizate în scopul facturării, pentru a finaliza comenzile dvs. online, pentru a putea comunica și pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Dacă vom întâmpina probleme în momentul procesării comenzi, vom folosi datele dvs. personale pentru a vă contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locații ale website-ului www.mrspray.ro vă permit să introduceți adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: în momentul în care există un concurs, newsletter, pentru a ne solicita când adăugăm un brand nou, produse noi, stiluri noi.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc în mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea să efectuăm o baza de date cu IP-urile de la care ați accesat magazinul online, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Vârsta. mrspray.ro respectă confidențialitatea datelor pntru copii. În secțiunea de Termeni și Condiții, declarați și garantați că aveți peste 18 ani sau folosiți website-ul sub supravegherea unui părinte sau a unui îngrijitor. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu ne prezentați nicio informație cu caracter personal și să cereți ajutorul unui părinte sau tutore.

Comentariile/Review-uri la produse. Magazinul nostru permite opțiunea de a posta păreri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie să vă înregistrati și să fiți logat în cont. De asemenea, orice alte informații personale pe care le prezentați în comentariu, vor putea fi citite sau utilizate de către alți vizitatori ai magazinului online mrspray.ro. Nu suntem responsabili pentru informațiile personale pe care doriti să le postați, ca parte din opinia dvs.

 

B). UTILIZAREA INFORMATIILOR

Utilizarea internă a informațiilor și comunicarea cu dvs. Magazinul nostru on-line, mrspray.ro, folosește informațiile personale pentru a procesa comanda și pentru a oferi servicii clienților.

Magazinul nostru on-line, mrspray.ro va folosi informațiile dvs. personale pentru a vă comunica informații despre website, comenzi, livrări. De asemenea, mrspray.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand vă inregistrați pe www.mrspray.ro. Valuesquare va permite întotdeauna dezabonarea de la e-mailurile viitoare. Nu veți putea renunta la e-mailurile prin care sunteți anunțat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizarea externa a informațiilor și comunicarea în aceste situatii cu dvs. Valuesquare nu vinde, nu închiriază și nu divulgă în alt mod informațiile dvs. personale sau financiare către alte persoane sau entitate juridică, excepție făcând urmatoarele situatii:

Precum majoritatea comercianților cu amănuntul prin comerț electronic, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a îndeplini funcții specifice în numele nostru. Astfel, Valuesquare va dezvălui anumite informații personale în scopul de a ajuta terță persoana să efectueze serviciul oferit. Spre exemplu, în scopul de a va livra produsele dorite, magazinul nostru va trebui să împărtășească anumite informații persoanele precum nume, prenume, adresă, aderesa de e-mail, telefon.

Valuesquare poate furniza informații non-personale (spre ex. numarul de vizitatori pe zi într-o anumită pagină sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita dată) unor terțe părți, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informații nu vă vor identifica personal sau direct.

Valuesquare nu va vinde și/sau inchiria niciodată informațiile de indentificare personală altor companii ca parte din circuitul comercial.