Mr. Spray importă și distribuie vopsele-spray și produse pentru retușarea exteriorului mașinii. Avem o experiență de peste 30 de ani pe piața italiană, dintre care 5 ani online, și suntem activi pe piața românească din anul 2018. Distribuim mărcile Macota, Rolma și marca proprie Mr. Spray.

Lucrăm cu magazine de specialitate (magazine de vopsele și magazine de produse auto), cu vopsitorii, tinichigerii și direct cu clienții și utilizatorii finali.

Înființată în 1979 în Montopoli, Val d’Arno, Macota este unul dintre cei mai mari producători din Europa de vopsele spray 3G și oferă o gamă completă de tonalități RAL și de sprayuri pentru diferite suprafețe.

Rolma produce vopsele spray profesionale, utilizate în domeniul tehnic. Caracteristica specifică Rolma este accentul pus pe dezvoltare și inovație. Produsele Rolma au performanțe excelente și o durabilitate extraordinară.

Mr. Spray Italia, firma noastra “mamă” a fost fondată în 1970 cu denumirea “Bottega del Colore”. La început a existat un magazin (fizic) de vopsele care, pe parcursul deceniilor, a devenit popular în estul regiunii Veneto și au fost deschise ulterior și altele. Începând cu 2017, a apărut o linie de producție marca “Mr. Spray” care a devenit deja unul dintre leaderii segmentului online din Italia.