COMANDA ONLINE

Comanda prin email: Pentru comanda prin email, trimiteți comanda la urmatoarea adresă: mrsprayro@gmail.com, precizând codul produsului, culoarea, cantitatea și datele dvs. (nume, adresă, telefon, email, CNP), necesare pentru facturare si livrare.

Toate comenzile sunt confirmate telefonic. Produsele care nu sunt în stoc se vor livra între 5-15 zile.

CUM PLĂTESC

Plata online folosind cardul bancar. Se poate efectua plata online cu cardul bancar personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitații tranzacțiilor, mrspray.ro folosește platforme terțe. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei alese. Valuesquare nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata ramburs: Plata ramburs se efectuează agentului firmei de curierat în momentul livrării produsului comandat.

Prin virament bancar: Pentru această modalitate de plată vă rugăm să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face după confirmarea platii;